Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole_CBNN Beveiligingstechniek

Optimaliseer toegangsbeheer en beveiliging met CBNN

Met onze toegangscontroleoplossingen krijg je de mogelijkheid om te bepalen wie jouw pand kan betreden, waardoor je profiteert van extra veiligheid en controle. Onze systemen maken gebruik van druppels die werknemers toegang geven tot bepaalde ruimtes, afhankelijk van hun bevoegdheden. Deze druppels werken samen met een kaartlezer die verbonden is met een besturingssysteem, dat bepaalt of de desbetreffende persoon toegang krijgt tot de ruimte. Na installatie kun je zelf dit besturingssysteem beheren en aanpassen.

Weet wie er voor de deur staat

Onze intercomsystemen bieden veiligheid, gemak en flexibiliteit. Het komt nog te vaak voor dat personeel derden toegang geeft zonder te weten wie er werkelijk voor de deur staat. Met een video-intercom is dat verleden tijd. Wanneer er iemand aanbelt kun je gemakkelijk meekijken en de deur openen op afstand.

Toegangscontrole Paxton

Deurbeslagen

Om optimale beveiliging te realiseren voorzien wij in moderne deurbeslagen met kerntrekbeveiliging. Vaak combineren wij deze met elektrische sloten.

Controller

Deurcontroller

Deze deurcontroller is een online bekabelde deurcontroller voor het systeem. De deurcontroller wordt gebruikt voor het aansturen van een deur, poort of slagboom. De deurcontroller communiceert over TCP/IP en kan worden opgenomen in de bestaande netwerkinfrastructuur. Dit heeft als voordeel dat het systeem centraal beheerd kan worden via de bijgeleverde software. Hierdoor kun je eenvoudig gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen maar ook live gebeurtenissen inzien of rapporten printen.

Ontdek de voordelen van toegangscontrole met CBNN in Oude Pekela

Bij CBNN in Oude Pekela begrijpen we het belang van het beschermen van je pand tegen ongeautoriseerde toegang en potentiële bedreigingen. Daarom bieden we geavanceerde toegangscontrolesystemen aan die zijn ontworpen om aan jouw beveiligingsbehoeften te voldoen. Hier zijn enkele voordelen van het implementeren van onze toegangscontrolesystemen:

Verbeterde beveiliging

Onze toegangscontrolesystemen verbeteren de veiligheid van jouw gebouw aanzienlijk. Door de controle te hebben over wie toegang heeft tot verschillende delen van het pand, kun je ongeautoriseerde toegang voorkomen en de kans op diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten minimaliseren. Dit geeft jou en jouw medewerkers gemoedsrust, wetende dat het pand goed beveiligd is.

Beheer van toegangsrechten

Een ander voordeel van onze toegangscontrolesystemen is het nauwkeurige beheer van toegangsrechten. Je kunt specifieke toegangsrechten toewijzen aan individuele medewerkers, aannemers of bezoekers op basis van hun functie, dienstverband of andere criteria. Dit helpt je de controle te behouden over wie toegang heeft tot verschillende gebieden, waardoor de veiligheid van het pand verder wordt versterkt.

Monitoring van toegang tot gebouwen

Met onze toegangscontrolesystemen kun je de toegang tot jouw gebouw nauwlettend volgen en monitoren. Je krijgt gedetailleerde rapporten en logboeken van wie, wanneer en waar toegang heeft gekregen tot verschillende delen van het pand. Dit biedt waardevolle inzichten in de activiteiten binnen jouw gebouw en helpt bij het identificeren van verdachte of ongebruikelijke patronen die kunnen wijzen op potentiële risico’s.

Bij CBNN staan we klaar om je te helpen bij het implementeren van een effectief toegangscontrolesysteem dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze geavanceerde technologie en deskundige ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw pand goed beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang en mogelijke bedreigingen.

Volledige beveiligingsoplossingen van CBNN

Naast toegangscontrole bieden we ook camerabeveiliging en inbraakbeveiliging aan. Deze systemen kunnen worden gecombineerd, zodat bij detectie van ongewenste activiteit dit onmiddellijk wordt doorgezet naar de meldkamer. Bij een alarm wordt het bedrijf ingelicht en indien nodig wordt er actie ondernomen, wat zorgt voor extra bescherming in geval van bijvoorbeeld een inbraak. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Deurintercom Paxton

Neem contact met ons op

info@cbnn.nl | 085 744 1944
Industrieweg-west 4, 9665PX Oude Pekela

Camera_banner