Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole_CBNN Beveiligingstechniek

Krijg controle over wie jouw pand kan en mag betreden

Met behulp van onze toegangscontrole kun je profiteren van extra veiligheid. Zo heb je zelf de touwtjes in handen. Jij bepaalt wie op welk moment bevoegd is om een gebouw of ruimte te betreden.

Wij kunnen een simpel maar effectief druppelsysteem realiseren. Zo kunnen werknemers met slechts één persoonlijke druppel toegang krijgen tot meerdere ruimtes, zoals bijvoorbeeld de kantoorruimte. Medewerkers krijgen alleen toegang tot de ruimtes waarvoor zij bevoegd zijn. De druppels werken met behulp van een kaartlezer. Deze lezer staat in verbinding met een besturingssysteem. Dat systeem bepaalt of de desbetreffende persoon de ruimte kan betreden. Na installatie kun je zelf dit besturingssysteem beheren en/of aanpassen. Deze toegangssystemen zie je eigenlijk overal: van sportscholen tot flats en bedrijfspanden.

Weet wie er voor de deur staat

Onze intercomsystemen bieden veiligheid, gemak en flexibiliteit. Het komt nog te vaak voor dat personeel derden toegang geeft zonder te weten wie er werkelijk voor de deur staat. Met een video-intercom is dat verleden tijd. Wanneer er iemand aanbelt kun je gemakkelijk meekijken en de deur openen op afstand.

Toegangscontrole Paxton

Deurbeslagen

Om optimale beveiliging te realiseren voorzien wij in moderne deurbeslagen met kerntrekbeveiliging. Vaak combineren wij deze met elektrische sloten.

Deurcontroller

Deze deurcontroller is een online bekabelde deurcontroller voor het systeem. De deurcontroller wordt gebruikt voor het aansturen van een deur, poort of slagboom. De deurcontroller communiceert over TCP/IP en kan worden opgenomen in de bestaande netwerkinfrastructuur. Dit heeft als voordeel dat het systeem centraal beheerd kan worden via de bijgeleverde software. Hierdoor kun je eenvoudig gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen maar ook live gebeurtenissen inzien of rapporten printen.

Controller

Combineer al onze systemen voor extra gemak

Bij CBNN bieden wij drie systemen aan: camerabeveiliging, inbraakbeveiliging én toegangscontrole. Het is dan ook mogelijk om deze systemen met elkaar te combineren. Bij een melding van ongewenste activiteit wordt dit onmiddellijk doorgezet naar de meldkamer. Het bedrijf wordt vervolgens ingelicht en waar nodig wordt actie ondernomen. Zo ben je extra goed beschermd bij een mogelijke inbraak bijvoorbeeld. Jouw veiligheid is onze nummer één prioriteit.

CBNN Beveiligingstechniek

Neem contact met ons op

info@cbnn.nl | 085 744 1944
Raadhuisplein 1, 9641AW Veendam

Camera_banner