Mobiele apparaten beveiligen? Regelen we
Op een boerderij draait alles om hard werken en het beschermen van kostbare apparatuur. Of het nu gaat om tractoren, oogstmachines of dieselpompen, deze machines zijn van grote waarde voor agrarische bedrijven. Daarom is het essentieel om een effectief beveiligingssysteem te hebben dat dergelijke investeringen beschermt, waar ze ook staan. Hier bij CBNN begrijpen we het belang van veiligheid en ontwikkelen we een op maat gemaakte beveiligingssystemen voor landbouwbedrijven.

Casus: een onbeheerde dieselpomp
Voor een boer in Groningen hebben we een op maat gemaakte beveiligingsoplossing gerealiseerd. We weten dat boeren hard werken en niet altijd op hun apparatuur kunnen letten, vooral als ze zich op verschillende locaties op het land bevinden. Daarom hebben we een beveiligingssysteem ontwikkeld voor deze boer ter voorkoming van de diefstal van brandstof.

Strategisch geplaatste camera’s
Met twee strategisch geplaatste camera’s kan de boer altijd een oogje in het zeil houden. Of hij nu in de schuur aan het werk is, op kantoor administratie afhandelt of onderweg, de live beelden kunnen altijd worden ingezien. Dit geeft gemoedsrust en de mogelijkheid om snel te reageren in geval van verdachte activiteit.

 

Alarmsystemen op de deuren

Deze dieselpomp is voorzien van geavanceerde alarmsystemen op de deuren. Als iemand ongeoorloofd toegang probeert te krijgen de interne apparatuur wordt dit onmiddellijk gedetecteerd. De boer ontvangt direct een melding, zodat hij snel kan ingrijpen en potentiële diefstal kan voorkomen. Daarnaast wordt een sirene geactiveerd.

5G-technologie voor snelle en betrouwbare communicatie

We begrijpen dat snelle reactietijden cruciaal zijn bij beveiligingssystemen. Daarom maken we gebruik van razendsnelle 5G-technologie om de beelden van de camera’s direct en betrouwbaar naar de smartphone te verzenden. Dit zorgt ervoor dat de boer altijd op de hoogte is van wat er gebeurt en onmiddellijk kan handelen als dat nodig is.

Bescherm jouw kostbare apparatuur met Camerabeveiliging Noord-Nederland

Bij CBNN zijn we toegewijd aan het beschermen van jouw kostbare apparatuur. Of je nu een kleine familieboerderij hebt of een groot agrarisch bedrijf runt, onze beveiligingssystemen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Waarom zou je jouw apparatuur aan het toeval overlaten? Met ons heb je volledige controle en gemoedsrust. Je kunt jouw investeringen beschermen en jouw bedrijf beveiligen tegen ongewenste indringers.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Ons team van experts staat klaar om jou te helpen bij het beveiligen van jouw apparatuur en het creëren van een veiligere werkomgeving op de boerderij. Bespaar jezelf de zorgen en laat CBNN jouw beveiligingspartner zijn.