Camerabeveiliging
en uw lokale partner.

Waar wij voor staan

Camerabeveiliging Noord-Nederland is leverancier van producten en diensten op het gebied camerabeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangssystemen en urenregistratie. Vanuit Veendam bedienen wij rechtstreeks de zakelijke markt en ondersteunen wij organisaties met vraagstukken op het gebied van technologie. Ons uitgangspunt is dan ook het leveren van veilige, betrouwbare en stabiele installaties aangepast aan onze klanten. Oplossingen variëren van het leveren van een eenvoudig systeem, tot het volledig beheren en onderhouden van complete gebouwen en terreinen.

Wat ons excentriek maakt is dat wij specialist zijn op het gebied van hufterproof systemen, hierbij kunt u denken aan autotracking op de camera’s, meldingen als een camera offline gaat of deuren die alleen opengaan doormiddel van geregistreerde vingerafdrukken. Met onze ervaring zijn wij inmiddels een begrip in Noord-Nederland en helpen we meer dan 140 organisaties met het beheren van hun systeem.

Door onze specialisme komen wij graag met onze klant in contact en bezoeken wij fysiek de locatie, om zo de situatie in kaart te brengen. Wij komen graag met u in contact om te horen wat u wensen u zijn en te kijken wat voor oplossing het beste bij uw situatie past.