Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Ontdek de voordelen van professionele inbraakbeveiliging met CBNN in Oude Pekela

Bij CBNN in Oude Pekela begrijpen we hoe cruciaal jouw gemoedsrust en veiligheid zijn. Daarom werken wij enkel met professionele inbraakbeveiligingssystemen die speciaal zijn ontworpen om jouw huis of bedrijf optimaal te beschermen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende componenten.

Moderne inbraakbeveiliging

De Centrale Hub

De centrale Ajax Hub

Alle inbraaksensoren, bedieningspanelen en sirenes worden verbonden door de centrale hub. Deze hub fungeert als het hart van het beveiligingssysteem, waarmee alle verschillende sensoren naadloos met elkaar worden verbonden. Of het nu gaat om bewegingssensoren die elke beweging in en rondom je huis volgen, of deurcontacten die detecteren wanneer een deur wordt geopend, de hub zorgt ervoor dat al deze apparaten perfect samenwerken en voorziet jou van informatie in de app.
inbraakbeveiliging hub

Sensoren

Deur- en raamsensoren

Deze draadloze openingsdetector geeft een melding zodra een ruimte wordt binnengedrongen door middel van een high-end reed relais ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk. De inbraaksensoren kunnen ook worden uitgerust met tril- en kantelsensor.

inbraaksensoren_deursensor

Bewegingsdetectie

Slimme bewegingsdetectoren worden steeds populairder als onderdeel van beveiligingssystemen. Met behulp van moderne technologieën kunnen slimme bewegingsdetectoren nu worden aangesloten op smartphone-apps waardoor huiseigenaren hun eigendom vanaf elke locatie kunnen bewaken. Slimme bewegingsdetectoren gebruiken algoritmen om valse alarmen te voorkomen, wat een veel voorkomend probleem is bij traditionele detectoren. Met de mogelijkheid om de beweging van een huisdier en een indringer te onderscheiden, kunnen slimme detectoren nauwkeurige meldingen versturen. Daarnaast geeft dit model de mogelijkheid om een foto op te vragen van de situatie.

inbraaksensoren_bewegingsdetectie

Bedieningspanelen

Bedieningspaneel met touchscreen

Beheer eenvoudig de beveiliging van meerdere groepen met dit bedieningspaneel. Dit paneel is voorzien van een touchscreen voor eenvoudige bediening. Verkrijg toegang tot het systeem door een tag of houd je smartphone in de buurt om te bewijzen dat jij het bent.

inbraakbeveiliging

Bedieningspaneel

Met dit bedieningspaneel schakel je het systeem aan of uit. Het paneel geeft de huidige status van het systeem weer en informeert bij sabotage pogingen.

Inbraakbeveiliging_bedieningspaneel

Sirenes

Binnensirene

Deze draadloze binnensirene luidt de alarmbel wanneer een detector is geactiveerd. Dit model wordt binnen geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken en produceert maximaal 90 decibel.

Sirene

Buitensirene

Deze draadloze buitensirene informeert over alarmen, vertragingen, veranderingen in beveiligingsmodus en het openen van deuren. De sirene bevat led-verlichting en een elektrische zoemer die hoorbaar is in de wijde omgeving.

Combineer met slimme domotica

Slimme stopcontacten

Je kunt je beveiligingssysteem uitbreiden met slimme stopcontacten. Wanneer je het huis verlaat, sluit je de deur en schakel je het systeem in. Alle belangrijke energieverbruikers en gevaarlijke toestellen worden automatisch uitgeschakeld. Strijkijzer, kachel en broodrooster zijn niet langer een brandgevaar.

Slimme relais

Door de veelzijdigheid van de instellingen en het lage stroomverbruik is dit een universele tool voor de regeling van apparatuur. Laat de garagedeur automatisch sluiten bij het inschakelen van het alarm of laat de elektrische deursloten automatisch op slot draaien.

Ontdek de voordelen

Afschrikking van inbrekers

De zichtbare aanwezigheid van onze alarmsystemen, bewakingscamera’s en buitenverlichting speelt een cruciale rol in het ontmoedigen van potentiële inbrekers. Deze systemen maken het duidelijk dat jouw eigendom goed beveiligd is, waardoor het minder aantrekkelijk wordt voor dieven die op zoek zijn naar een makkelijk doelwit. Onze klanten waarderen vooral hoe deze systemen bijdragen aan een veilig gevoel, zowel overdag als ’s nachts.

Gemoedsrust

Met onze systemen kun je jouw huis verlaten of je bedrijf sluiten met een gerust hart. Of je nu op vakantie gaat, een weekend weg bent of gewoon een avondje uit, je kunt ontspannen met de wetenschap dat ons beveiligingssysteem waakt over jouw eigendommen en geliefden. Dit niveau van gemoedsrust is wat onze klanten het meest waarderen in onze dienstverlening.

Bescherming van eigendommen

Onze systemen zijn ontworpen om jouw waardevolle bezittingen en bedrijfsmiddelen te beschermen tegen diefstal en schade. Snelle detectie van inbraakpogingen en efficiënte alarmrespons minimaliseren potentiële verliezen en schade aan jouw eigendom. Dit aspect van onze diensten is essentieel voor bedrijven die afhankelijk zijn van de continuïteit van hun operaties en voor particulieren die hun persoonlijke en kostbare eigendommen veilig willen stellen.

Toepassingen

Ontdek de verschillende soorten inbraakbeveiligingssystemen van CBNN in Oude Pekela

Wij bieden een breed scala aan inbraakbeveiligingssystemen aan die ontworpen zijn om jouw huis of bedrijf te beschermen tegen ongewenste indringers. Ben je benieuwd naar ons aanbod óf wil je graag dat een van onze collega’s bij jou langskomt op locatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inbraakbeveiliging - App

Neem contact met ons op

info@cbnn.nl | 085 744 1944
Industrieweg-west 4, 9665PX Oude Pekela

Camera_banner