Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

CBNN Beveiligingstechniek

Beveilig jouw (bedrijfs)pand met camera’s van CBNN

Camerabeveiliging biedt talrijke voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Ten eerste zorgt cameratoezicht voor een verhoogd gevoel van veiligheid en gemoedsrust. Door onze strategisch geplaatste camera’s kunnen potentieel verdachte activiteiten worden gedetecteerd en vastgelegd, waardoor de kans op inbraak, vandalisme en andere misdrijven aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien kan camerabeveiliging helpen bij het oplossen van misdaden en het bieden van bewijsmateriaal aan de autoriteiten. Daarnaast kan cameratoezicht ook dienen als preventieve maatregel, aangezien de aanwezigheid van camera’s potentiële indringers afschrikt.

Verschillende cameratypes

Turret Camera

De Turret Camera is te herkennen aan de platte kop. Het voordeel van dit ontwerp is de geringe kans op reflectie en druppelvorming op de lens. Dit maakt de turret camera beeld technisch heel sterk.

dome camera
De Dome Camera is een populair model. De camera is beschermd achter een glazen koepel en dit maakt het model zeer robuust en vandaalbestendig.
Bullet camera

Een bullet camera valt duidelijk op en heeft daarmee een sterke preventieve werking. Door de kleinere kijkhoek krijg je verdachte activiteit op afstand scherp op beeld.

PTZ staat voor Pan, Tilt en Zoom. Deze camera draait automatisch bij en volgt verdachte activiteit. Daarnaast kun je hem handmatig op afstand besturen.

Hikvision 180_degrees

De Hikvision 180 graden camera is een geavanceerde beveiligingsoplossing die uitblinkt in het bieden van een breed gezichtsveld. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige technologie biedt deze camera de mogelijkheid om een volledige 180 graden panoramisch beeld vast te leggen, waardoor blinde vlekken worden geminimaliseerd en een uiterst effectieve bewakingsoplossing ontstaat.

CBNN Beveiligingstechniek_360graden

De Hikvision 360-graden camera is een geavanceerde en uitgebreide beveiligingsoplossing die een volledig panoramisch zicht biedt. Deze innovatieve camera is ontworpen om een volledig overzicht van de omgeving vast te leggen en is uitermate geschikt voor situaties waar maximale dekking cruciaal is.

Opname apparatuur (NVR)

Hikvision_recorder_NVR

Een Network Video Recorder (NVR) is een computer speciaal voor het opslaan van de camerabeelden. Een NVR slaat de beelden op in Full HD resolutie.

Er zijn verschillende opname recorders verkrijgbaar: 4, 8, 16 en 32-kanaals. Daarnaast zijn er recorders die POE ondersteunen. Deze kunnen camera’s voorzien van stroom.

HDD_NVR
In de recorder wordt een harde schijf (HDD) geplaatst voor het opslaan van de beelden. Standaard leveren wij onze recorders met een harde schijf van 2 TB. Genoeg om 4 weken aan beelden op te slaan.

Slimme beveiligingssystemen

Door de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) toe te passen op camerabeelden, kunnen onze systemen veel meer bieden dan alleen passieve beveiliging. Zo zijn ze in staat om specifieke objecten, zoals personen en voertuigen, te detecteren en te identificeren, wat waardevolle informatie oplevert voor beveiligingsdoeleinden. Daarnaast bieden onze slimme camera’s ook geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning, waardoor het mogelijk is om specifieke personen te identificeren of toegangscontrole te automatiseren. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar kan ook de operationele efficiëntie verbeteren.

CBNN Beveiligingstechniek

PTZ-Camera: Een technisch hoogstandje

Stel je voor: een camera die niet alleen passief registreert wat er om hem heen gebeurt, maar actief en intelligent reageert op verdachte activiteit. Dat is precies wat onze PTZ-camera te bieden heeft. Deze camera laat personen en voertuigen niet zomaar gaan door actief bij te draaien en in te zoomen.

Mobiele apparaten beveiligen? Regelen wij

Beveilig ook mobiele apparaten met een beveiligingssysteem van CBNN! Wij hebben een op maat gemaakt systeem opgeleverd waarmee deze mobiele dieselpomp volledig beveiligd is. Met twee strategisch geplaatste camera’s kan de boer ten allen tijde een oogje in het zeil houden en dankzij de alarmsystemen op de deuren wordt ongewenste activiteit direct gedetecteerd. Daarnaast worden de beelden van de camera’s direct en betrouwbaar naar de app verzonden met razendsnelle 5G-technologie. Op die manier ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kun je snel reageren.

Camerabeveiliging op een mobiele dieselpomp
CBNN Beveiligingstechniek_app

Combineer al onze systemen voor extra gemak

Bij CBNN bieden wij drie systemen aan: camerabeveiliging, inbraakbeveiliging én toegangscontrole. Het is dan ook mogelijk om deze systemen met elkaar te combineren. Bij een melding van ongewenste activiteit wordt dit onmiddellijk doorgezet naar jouw telefoon of de meldkamer. Het bedrijf wordt vervolgens ingelicht en waar nodig wordt actie ondernomen. Zo ben je extra goed beschermd bij een mogelijke inbraak bijvoorbeeld. Jouw veiligheid is onze nummer één prioriteit.

Camerabewaking en privacy. Hoe zit dat?

Camerasystemen verzamelen grote hoeveelheden data. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving omtrent privacy. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de relevante wetten en voorschriften met betrekking tot camerabewaking. We bespreken regels omtrent privacy, gegevensbescherming en de plaatsing van camera units.

Waarschuwingsbordje Camerabeveiliging

Neem contact met ons op

info@cbnn.nl | 085 744 1944
Raadhuisplein 1, 9641AW Veendam

Camera_banner