Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

CBNN Beveiligingstechniek

Voor een veiliger Nederland, neem vandaag nog contact op met CBNN en ontdek hoe wij je kunnen helpen met een beveiligingssysteem dat precies past bij jouw behoeften.

Bescherming op maat voor jouw huis en bedrijf. Bij CBNN begrijpen we dat de bescherming van je personen en eigendommen een belangrijke zorg is. Onze camerabeveiligingssystemen zijn specifiek ontworpen om afschrikking, bewijsverzameling en gemoedsrust te maximaliseren. We weten dat veiligheid voorop staat, thuis of op het werk. Daarom zorgen onze systemen ervoor dat je altijd voorbereid bent op onvoorziene situaties, met technologie die zich aanpast aan jouw specifieke behoeften.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor camerabeveiliging bij CBNN in Oude Pekela

Bij CBNN begrijpen we dat geen twee huizen of bedrijven hetzelfde zijn en dat de beveiligingsbehoeften sterk kunnen variëren. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan cameratypes en -configuraties, elk met unieke kenmerken en voordelen. Dit maakt het mogelijk voor ons om een beveiligingssysteem op maat te ontwerpen dat naadloos aansluit bij de specifieke eisen van jouw locatie in Veendam of de rest van Nederland.

CBNN Beveiligingstechniek

Ons aanbod camerabeveiligingsopties

Turret Camera – Ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik vanwege hun compacte vorm en brede gezichtsveld. Zeer geschikt voor plaatsen waar discrete, maar krachtige bewaking nodig is.

De Dome Camera – Deze camera’s zijn bijna onverwoestbaar en vandaalbestendig, wat ze perfect maakt voor risicovolle externe omgevingen.

De Bullet Camera Door hun kenmerkende vorm zijn ze makkelijk te richten en ideaal voor externe bewaking waar een lang zichtveld vereist is.

PTZ-camera’s – (Pan-Tilt-Zoom)*: Bieden de mogelijkheid om te draaien (pan), kantelen (tilt) en in te zoomen op specifieke objecten, ideaal voor dynamische bewaking van grote gebieden.

180-graden camera’s – Bieden een breed gezichtsveld, perfect voor het bewaken van grote, open ruimtes zoals magazijnen of parkeerterreinen.

360-graden camera’s – Leveren een compleet rondom beeld, ideaal voor situaties waarin volledige bewaking zonder blinde hoeken vereist is.

Verschillende cameratypes

Turret Camera

De Turret Camera is te herkennen aan de platte kop. Het voordeel van dit ontwerp is de geringe kans op reflectie en druppelvorming op de lens. Dit maakt de turret camera beeld technisch heel sterk.

dome camera
De Dome Camera is een populair model. De camera is beschermd achter een glazen koepel en dit maakt het model zeer robuust en vandaalbestendig.
Bullet camera

Een bullet camera valt duidelijk op en heeft daarmee een sterke preventieve werking. Door de kleinere kijkhoek krijg je verdachte activiteit op afstand scherp op beeld.

PTZ staat voor Pan, Tilt en Zoom. Deze camera draait automatisch bij en volgt verdachte activiteit. Daarnaast kun je hem handmatig op afstand besturen.

Hikvision 180_degrees

De Hikvision 180 graden camera is een geavanceerde beveiligingsoplossing die uitblinkt in het bieden van een breed gezichtsveld. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige technologie biedt deze camera de mogelijkheid om een volledige 180 graden panoramisch beeld vast te leggen, waardoor blinde vlekken worden geminimaliseerd en een uiterst effectieve bewakingsoplossing ontstaat.

CBNN Beveiligingstechniek_360graden

De Hikvision 360-graden camera is een geavanceerde en uitgebreide beveiligingsoplossing die een volledig panoramisch zicht biedt. Deze innovatieve camera is ontworpen om een volledig overzicht van de omgeving vast te leggen en is uitermate geschikt voor situaties waar maximale dekking cruciaal is.

Ontdek de voordelen van camerabeveiliging met CBNN in Oude Pekela

Naast camera’s biedt CBNN ook opnameapparatuur aan, zoals Network Video Recorders (NVR’s) met meerdere kanalen en harde schijven van 2 TB. Hiermee kun je maanden van beeldmateriaal archiveren en de gegevens indien nodig bekijken. Deze systemen zijn essentieel voor het beheren en beveiligen van opnames, wat cruciaal is voor zowel preventie als nasleep van veiligheidsincidenten.

Opname apparatuur (NVR)

Hikvision_recorder_NVR

Een Network Video Recorder (NVR) is een computer speciaal voor het opslaan van de camerabeelden. Een NVR slaat de beelden op in Full HD resolutie.

Er zijn verschillende opname recorders verkrijgbaar: 4, 8, 16 en 32-kanaals. Daarnaast zijn er recorders die POE ondersteunen. Deze kunnen camera’s voorzien van stroom.

HDD_NVR
In de recorder wordt een harde schijf (HDD) geplaatst voor het opslaan van de beelden. Standaard leveren wij onze recorders met een harde schijf van 2 TB. Genoeg om 4 weken aan beelden op te slaan.

Slimme beveiligingssystemen

Door de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) toe te passen op camerabeelden, kunnen onze systemen veel meer bieden dan alleen passieve beveiliging. Zo zijn ze in staat om specifieke objecten, zoals personen en voertuigen, te detecteren en te identificeren, wat waardevolle informatie oplevert voor beveiligingsdoeleinden. Daarnaast bieden onze slimme camera’s ook geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning, waardoor het mogelijk is om specifieke personen te identificeren of toegangscontrole te automatiseren. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar kan ook de operationele efficiëntie verbeteren.

CBNN Beveiligingstechniek

PTZ-Camera: Een technisch hoogstandje

Stel je voor: een camera die niet alleen passief registreert wat er om hem heen gebeurt, maar actief en intelligent reageert op verdachte activiteit. Dat is precies wat onze PTZ-camera te bieden heeft. Deze camera laat personen en voertuigen niet zomaar gaan door actief bij te draaien en in te zoomen.

Mobiele apparaten beveiligen? Regelen wij

Beveilig ook mobiele apparaten met een beveiligingssysteem van CBNN! Wij hebben een op maat gemaakt systeem opgeleverd waarmee deze mobiele dieselpomp volledig beveiligd is. Met twee strategisch geplaatste camera’s kan de boer ten allen tijde een oogje in het zeil houden en dankzij de alarmsystemen op de deuren wordt ongewenste activiteit direct gedetecteerd. Daarnaast worden de beelden van de camera’s direct en betrouwbaar naar de app verzonden met razendsnelle 5G-technologie. Op die manier ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kun je snel reageren.

Camerabeveiliging op een mobiele dieselpomp

De voordelen van camerabeveiliging

Afschrikken van inbrekers

Een van de meest onmiddellijke voordelen van een camerasysteem is de afschrikkende werking. Goed geplaatste camera’s met een duidelijk zicht op de omgeving staan bekend om inbraken en andere dreigingen te voorkomen. Niet alleen schrikken ze potentiële indringers af, maar ze zorgen ook voor een gevoel van veiligheid bij de bewoners en werknemers. Dit effect wordt versterkt door de nieuwste technologieën in onze camera’s, zoals bewegingsdetectie en realtime alerts.

Bewijs voor de politie

Mocht de afschrikking onverhoopt niet voorkomen dat er een inbraak of andere criminele activiteit plaatsvindt, dan biedt het camerabeveiligingssysteem van CBNN waardevol bewijs aan de politie. Dit bewijs kan helpen bij het vangen en veroordelen van de dader, en zo de kans op herhaling verminderen. De heldere en scherpe beelden opgenomen door onze camera’s zijn vaak doorslaggevend in rechtszaken en dragen bij aan een snellere en efficiëntere rechtsgang

Rust in je hoofd

Met onze geavanceerde apps en online platforms kun je op elk moment van de dag jouw eigendommen in de gaten houden. Deze systemen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en bieden toegang vanaf elk apparaat, wat zorgt voor constante monitoring en controle over jouw veiligheidssysteem. Zo heb je altijd rust in je hoofd, wetende dat alles onder controle is

CBNN Beveiligingstechniek_app

Geniet van een veiligere omgeving

Met het camerabeveiligingssysteem van CBNN in Oude Pekela zorg je voor een veiligere en meer beveiligde omgeving voor jou, je thuis en je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw veiligheid te verhogen. Ons team in Oude Pekela staat altijd klaar om te reageren op jouw vragen en zorgen. Onze experts hebben uitgebreide kennis van zowel de producten die we aanbieden als de specifieke beveiligingsuitdagingen die zich in de regio Groningen kunnen voordoen.

Camerabewaking en privacy. Hoe zit dat?

Camerasystemen verzamelen grote hoeveelheden data. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving omtrent privacy. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de relevante wetten en voorschriften met betrekking tot camerabewaking. We bespreken regels omtrent privacy, gegevensbescherming en de plaatsing van camera units.

Waarschuwingsbordje Camerabeveiliging

Neem contact met ons op

info@cbnn.nl | 085 744 1944
Industrieweg-west 4, 9665PX Oude Pekela

Camera_banner