Maak snel en eenvoudig een afspraak met onze adviseur.

Onze adviseur kan u helpen door korte maar heldere vragen te stellen over uw wensen, maar heeft ook oog voor de omgeving.

Jouw omgeving

Controleer je camera’s op je telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien wat er gebeurt en nagaan wie naar binnen en buiten gaan. Ons beveiligingssysteem biedt de beste bescherming voor jouw huis dankzij de professionele ondersteuning van onze beveiligingsexperts. Vraag direct een gratis afspraak voor jouw huis aan en ontdek de beste manier om jouw gezin te beschermen!

Onze oplossing

Elke waarschuwing word doorgestuurd naar uw telefoon, tablet of computer door  ons systeem in een gemiddelde tijd van 10 seconden. Het systeem staat 24 uur per dag, elke dag van het jaar tot je beschikking om bij elke gelegenheid te activeren. Indien nodig stuurt het systeem een signaal naar een surveillant, de politie, de brandweer of een ambulance.

Wat zijn uw voordelen?

  • Korting op verzekering tot 20% 20%
  • Geld besparen tot 40% 40%
  • Veiligheidsgevoel verhogend 80% 80%
  • Afschrikken en daderindicatie 100% 100%

Bescherm jouw eigendommen.

Gelukkig kun je de kans op een inbraak bij je bedrijfspand verkleinen. Uiteraard is een goed alarmsysteem onmisbaar. Maar daarnaast is ook camerabewaking aan te raden. Camera’s schrikken inbrekers af. Ze werken dus preventief tegen diefstal. Daarnaast spelen de camera’s een belangrijke rol bij daderindicatie en bewijsvoering. We kunnen dus wel stellen dat een alarminstallatie én camerabewaking tezamen een optimale beveiliging vormen.

We Rethought Everything

Complete Corporate Identity