Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Denk je aan beveiligen, dan denk je aan inbraakbeveiliging

Voorkomen is het halve werk bij goede inbraakbeveiliging. Precies daarom inventariseren wij eerst wat er beveiligd moet worden plus het omliggende terrein. Aan de hand hiervan wordt een passend advies gegeven over de maatregelen die het beste getroffen kunnen worden. Wij beschikken over hardware voor inbraakbeveiliging, zoals bewegingssensoren en magneetcontacten. Ook kunnen we aansluiting bij de meldkamer regelen. Kortom: wij zorgen dat je volledig beschermd bent tegen inbraak.

Moderne inbraakbeveiliging

De Centrale Hub

De centrale Ajax Hub

Alle inbraaksensoren, bedieningspanelen en sirenes worden verbonden door de centrale hub. Deze hub fungeert als het hart van het beveiligingssysteem, waarmee alle verschillende sensoren naadloos met elkaar worden verbonden. Of het nu gaat om bewegingssensoren die elke beweging in en rondom je huis volgen, of deurcontacten die detecteren wanneer een deur wordt geopend, de hub zorgt ervoor dat al deze apparaten perfect samenwerken en voorziet jou van informatie in de app.
inbraakbeveiliging hub

Sensoren

Deur- en raamsensoren

Deze draadloze openingsdetector geeft een melding zodra een ruimte wordt binnengedrongen door middel van een high-end reed relais ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk. De inbraaksensoren kunnen ook worden uitgerust met tril- en kantelsensor.

inbraaksensoren_deursensor

Bewegingsdetectie

Slimme bewegingsdetectoren worden steeds populairder als onderdeel van beveiligingssystemen. Met behulp van moderne technologieën kunnen slimme bewegingsdetectoren nu worden aangesloten op smartphone-apps waardoor huiseigenaren hun eigendom vanaf elke locatie kunnen bewaken. Slimme bewegingsdetectoren gebruiken algoritmen om valse alarmen te voorkomen, wat een veel voorkomend probleem is bij traditionele detectoren. Met de mogelijkheid om de beweging van een huisdier en een indringer te onderscheiden, kunnen slimme detectoren nauwkeurige meldingen versturen. Daarnaast geeft dit model de mogelijkheid om een foto op te vragen van de situatie.

inbraaksensoren_bewegingsdetectie

Bedieningspanelen

Bedieningspaneel met touchscreen

Beheer eenvoudig de beveiliging van meerdere groepen met dit bedieningspaneel. Dit paneel is voorzien van een touchscreen voor eenvoudige bediening. Verkrijg toegang tot het systeem door een tag of houd je smartphone in de buurt om te bewijzen dat jij het bent.

inbraakbeveiliging

Bedieningspaneel

Met dit bedieningspaneel schakel je het systeem aan of uit. Het paneel geeft de huidige status van het systeem weer en informeert bij sabotage pogingen.

Inbraakbeveiliging_bedieningspaneel

Sirenes

Binnensirene

Deze draadloze binnensirene luidt de alarmbel wanneer een detector is geactiveerd. Dit model wordt binnen geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken en produceert maximaal 90 decibel.

Sirene

Buitensirene

Deze draadloze buitensirene informeert over alarmen, vertragingen, veranderingen in beveiligingsmodus en het openen van deuren. De sirene bevat led-verlichting en een elektrische zoemer die hoorbaar is in de wijde omgeving.

Combineer met slimme domotica

Slimme stopcontacten

Je kunt je beveiligingssysteem uitbreiden met slimme stopcontacten. Wanneer je het huis verlaat, sluit je de deur en schakel je het systeem in. Alle belangrijke energieverbruikers en gevaarlijke toestellen worden automatisch uitgeschakeld. Strijkijzer, kachel en broodrooster zijn niet langer een brandgevaar.

Slimme relais

Door de veelzijdigheid van de instellingen en het lage stroomverbruik is dit een universele tool voor de regeling van apparatuur. Laat de garagedeur automatisch sluiten bij het inschakelen van het alarm of laat de elektrische deursloten automatisch op slot draaien.

Toepassingen

Combineer al onze systemen voor extra gemak

Bij CBNN bieden wij drie systemen aan: camerabeveiliging, inbraakbeveiliging én toegangscontrole. Het is dan ook mogelijk om deze systemen met elkaar te combineren. Bij een melding van ongewenste activiteit wordt dit onmiddellijk doorgezet naar de meldkamer. Het bedrijf wordt vervolgens ingelicht en waar nodig wordt actie ondernomen. Zo heb jij je inbraakbeveiliging op orde. Jouw veiligheid is onze nummer één prioriteit.

Inbraakbeveiliging - App

Neem contact met ons op

info@cbnn.nl | 085 744 1944
Raadhuisplein 1, 9641AW Veendam

Camera_banner